Privatumo politika

PRIVATUMO IR SLAPUKŲ POLITIKA

Šioje privatumo ir slapukų politikoje („Politika“) mes apibrėžiame informaciją, kurią renkame apie Jus arba kurią Jūs ar trečiosios šalys mums suteikia ir pranešame Jums apie tikslus, kuriems ji bus mūsų tvarkoma, kai Jūs naudojate šią svetainę („Svetainė“), ir paslaugas esančias Svetainėje („Paslaugos“), kurios yra teikiamos „Myriad Capital“, UAB („mes“, „mūsų“ arba „mums“).

Mes rūpestingai elgiamės su asmens duomenimis, kuriuos mes gauname iš mūsų Svetainės ir mes esame įsipareigoję saugoti, bet kokius asmens duomenis, kuriuos mes gauname. Mes esame saistomi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, kuris įgyvendina ES Direktyvą 95/46/EB ir Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kuris įgyvendina ES Direktyvą 2002/58/EB. Jūsų naudojimuisi mūsų Svetaine ir visiems ginčams susijusiems su privatumu yra taikoma ši Politika ir bet kurios mūsų taikomos Sąlygos, įskaitant jų taikomus apribojimus žalai. Mūsų Sąlygos teikiamoms Paslaugoms yra įtrauktos pateikiant nuorodą į šią Politiką. Lankantis mūsų Svetainėje Jūs priimate ir sutinkate su aprašytais veiksmais Politikoje.

Kokią informaciją mes renkame?

Kai Jūs lankotės mūsų Svetainėje, susisiekiate su mumis el. paštu arba telefonu, renkami asmens duomenys („Asmens duomenys“) priklauso nuo Jūsų konkrečios sąveikos su mūsų Paslaugomis, ir gali apimti:

  • Jūsų kontaktinę informaciją (t.y. vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, adresą);
  • Jūsų Myriad Capital paskyros duomenis;
  • Banko, elektroninių pinigų įstaigos ir kredito paskyros informaciją;
  • Asmens kodą;
  • Gimimo datą;
  • Informacija apie atliktus sandorius naudojantis bet kuriomis Paslaugomis;
  • Bet kokia kita informacija, kurią Jūs pasirenkate mums suteikti (pvz.: jeigu išsiunčiate mums el. aišką ar kitaip susisiekiate);
  • Telefoniniai pokalbiai, el. susirašinėjimas;
  • Informacija apie tai kaip Jūs ir kiti naudojatės mūsų Svetainė – renkama apibendrintu pagrindu;
  • Jūsų IP adresas ir kita informacija (kaip, kad kokia naršykle naudojatės) gali būti renkama, kai Jūs naudojatės mūsų Svetaine – pavyzdžiui susikuriate paskyrą, užsisakote mūsų el. pranešimus, paklausiate ar atsakote klausimus ir panašiai.

Papildomai, Svetainė gali automatiškai rinkti tam tikrą informaciją, įskaitant, bet neapsiribojant, Jūsų naudojamo įrenginio tipą, unikalų įrenginio ID, Jūsų operacinę sistemą ir versija, Jūsų naudojamos naršyklės tipą, pageidaujamą kalbą ir informaciją apie tai, kaip jūs naudojate Svetainę (kaip ilgai ir kuriuose puslapiuose lankotės), Jūsų buvimo vietą (jeigu sutinkate ją atskleisti).

Kaip mes naudojamės informacija, kurią Jūs mums suteikiate?

Mes naudojamės Jūsų Asmens duomenimis siekiant suteikti Jums Paslaugas, vykdant sutelktinio finansavimo veiklą, teikti klientų aptarnavimą, atlikti rinkos tyrimus ar klientų apklausas, atlikti statistines, technines ir logistines analizes, siųsti Jums rinkodaros pranešimus (jeigu Jūs sutinkate juos gauti). Teisinis pagrindas mums tvarkyti Jūsų Asmens duomenis yra, kur tinkamas, būtinumas atlikti savo sutartinius įsipareigojimus Jums, Jūsų sutikimas, ar būtinybė laikytis teisinių įsipareigojimų, kurie mums yra taikomi.

Elektroninių pranešimų atsisakymas

Jūs galite atsisakyti mūsų reguliarių el. pranešimų bet kuriuo metu paspaudžiant „Atsisakyti“ nuorodą gauto laiško apačioje. Alternatyviai, Jūs galite susisiekti su mumis adresu info@myriadfinancing.lt.

Jūsų asmens duomenų teikimas tretiesiems asmenims

Mes neteiksime Jūsų asmens duomenų tretiesiems asmenims, kaip savaime suprantama, iš anksto negavus Jūsų sutikimo. Mes galime teikti Jūsų asmens duomenis tretiesiems asmenims atskirai iš anksto neinformuojant Jūsų, tik šiems ribotiems tikslams:

  • siekiant laikytis taikytinos teisės reikalavimų;
  • kai mes sąžiningai manome, kad atskleidimas yra būtinas siekiant apsaugoti mūsų teises ir teisėtus interesus, užtikrinti bet kurio asmens saugumą, užkirsti kelią arba išaiškinti sukčiavimą arba kitą piktnaudžiavimą, saugumo ar technines problemas, arba atsakyti į teisėsaugos reikalavimus;
  • pasidalinti su mūsų patikimais verslo partneriais, kurie sutiko su šia Privatumo politika, tiek, kiek būtina siekiant užtikrinti veiksmingą ir patenkinamą naudojimąsi paslaugomis;
  • leisti sujungi, įsigyti ar parduoti visą ar dalį mūsų turto.

Kiek laiko mes saugome Jūsų duomenis?

Mes saugosime Jūsų asmens duomenis tol, kol Jūs naudositės mūsų Svetaine ar Paslaugomis ir papildomą pagrįstą laikotarpį, kuris paprastai susijęs su veiklos sąlygų apribojimais, taip pat ir taikoma teise. Jeigu Jūs norėtumėte, kad sunaikintume ar ištaisytume duomenis, kuriuos Jūs pateikėte, prašome susisiekti su mumis adresu info@myriadfinancing.lt.

Kur mes laikome Jūsų duomenis?

Visa informacija, kurią mums pateikiate yra saugoma mūsų saugiuose serveriuose, kurie gali būti ne Europos ekonominėje erdvėje, įskaitant šalis, kurios nėra Europos Komisijos pripažintos kaip užtikrinančios tinkamą asmens duomenų apsaugos lygį. Pateikdami savo Asmens duomenis, Jūs sutinkate su tokiu teikimu, saugojimu ir tvarkymu. Visi mokėjimo sandoriai bus šifruojami. Kur mes Jums suteikėme (arba kur Jūs pasirinkote) slaptažodį, kuris suteikia Jums prieigą prie tam tikrų mūsų Svetainės dalių, Jūs esate atsakingas už tokio slaptažodžio konfidencialumą. Jūs neturėtumėte dalintis savo slaptažodžiu su kitais. Deja, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors mes darome viską, kad apsaugoti Jūsų asmens duomenis, mes negalime garantuoti saugų Jūsų duomenų perdavimą mūsų Svetainei. Kai mes gauname Jūsų duomenis, mes naudojame griežtas procedūras ir saugumo priemones siekiant išvengti neleistinos prieigos.

Mūsų slapukų politika

Kartu su kitomis komercinėmis svetainėmis, mūsų Svetainė naudoja standartinę technologiją vadinamą „slapukais“ (angl. „Cookies“) (žr. paaiškinimą žemiau, „Kas yra slapukas?“) rinkti informaciją apie tai, kaip yra naudojama mūsų Svetainė. Slapukų surinkta informacija gali apimti apsilankymo data ir laiką, peržiūrėtus puslapius, praleistą laiką mūsų Svetainėje, ir svetaines aplankytas prieš ir iš karto po mūsų Svetainės.

Mes naudojame žemiau nurodytus slapukus:

  • techniškai reikalingus: jie reikalingi eksploatuojant Svetainę, siekiant užtikrinti sėkmingą ir saugų prisijungimą bei Paslaugų teikimą;
  • funkcinius: prisiminti ir atpažinti, kai Jūs lankotės šioje Svetainėje ir Jūsų pasirinktus pasirinkimus bei nustatymus automatizuotam Svetainės personalizavimui;
  • analitinius: sekti Jūsų naršymo įpročius ir sukurti profilį kaip Jūs naudojatės Svetaine (apsilankymų skaičius, peržiūrėti puslapiai, apsilankymo laikas ir t.t.) ir naudotis šia informacija tobulinant Svetainę bei siekiant ją padaryti kuo efektyvesnę, pavyzdžiui, kad Jūs galėtumėte lengvai rasti to ko ieškote;
  • tikslinius: rinkti konkrečius duomenis apie Jūsų elgesį (interesus, pasirinkimus ir t.t.), siekiant užtikrinti tinkamus ir tikslinius sprendimus ar informaciją Jums.

Aukščiau paminėti slapukai bus arba sesijos slapukai, arba nuolatiniai slapukai:

  • Sesijos slapukai. Sesijos slapukai naudojami tik per interneto sesiją. Jie išnyksta iš Jūsų įrenginio, kai Jūs uždarote savo naršyklę arba išjungiate įrenginį.
  • Nuolatiniai slapukai. Nuolatiniai slapukai lieka Jūsų įrenginyje po to, kai Jūs uždarote savo naršyklę ar išjungiate įrenginį.

Kas yra slapukas?

Slapukai yra raidiniai skaitmeniniai identifikatoriai, kuriuos mes teikiame ir saugome Jūsų įrenginyje per Jūsų naršyklę, įrašų saugojimo tikslais. Kaip kurie slapukai leidžia Jums lengviau naršyti mūsų Svetainėje, o kiti naudojami pagreitinti prisijungimo procesą ar leisti mums sekti Jūsų veiklą mūsų Svetainėje (žr. mūsų naudojamų slapukų aprašymą aukščiau). Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti https://www.aboutcookies.org.

Kokias kitas sekimo technologijas mes naudojame?

Mes taip pat galime naudoti švyturėlius (angl. „web beacons“) ar kitas technologijas panašiems tikslams, kaip ir slapukai, ir mes juos galime talpinti Svetainėje, rinkodaros elektroniniuose laiškuose ir mūsų naujienlaiškiuose, siekiant nustatyti, ar pranešimai buvo atidaryti ir ar buvo paspaustos nuorodos. Švyturėliai netalpina asmens duomenų Jūsų įrenginyje, bet gali veikti kartu su slapukais stebint Svetainės veiklą ir informacija apie slapukus, taip pat taikoma ir švyturėliams, ar panašioms technologijoms.

Trečiųjų šalių slapukai

Mes naudojame trečiųjų asmenų slapukus peržiūrėti mūsų Svetainės statistiką, pavyzdžiui, „Google Analytics“. Norėdami atsisakyti „Google Analytics“, eikite į: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Mes naudojame šias priemones, kad padėtų mums gerinti mūsų Paslaugas, veikimą ir vartotojų patirtį. Šie subjektai gali naudoti slapukus ir kitas sekimo technologijas teikiant savo paslaugas. Šie tretieji asmenys gali rinkti Jūsų įrenginio ID, IP adresą ar kitą informaciją apie Jūsų naudojimąsi Paslaugomis, kaip dalį jų mums teikiamos analitikos.

Kas jeigu nenorite slapukų?

Atidarant mūsų Svetainę Jums bus suteikta galimybė sutikti , kad mes galėtume patalpinti slapukus ir kitus panašius duomenis į Jūsų įrenginį, kaip tai paaiškinta aukščiau. Jeigu Jūs norite pašalinti esamus slapukus iš savo įrenginio, Jūs tai galite padaryti naudojant savo naršyklės nustatymus. Jei norite blokuoti tolimesnį slapukų talpinimą Jūsų įrenginyje, Jūs taip pat tai galite atlikti savo naršyklės nustatymuose. Prašome atkreipti dėmesį į tai, kad jei Jūs nesutinkate naudoti slapukų, ar ištrinate, ar blokuojate juos, tai turės įtakos Jūsų naršymo patirčiai, kadangi dalis Svetainės gali nebeveikti. Nebent Jūs nustatėte naršyklės nustatymus blokuoti slapukus, mūsų sistema pateiks slapukus, kai tik Jūs sutiksite. Jūs negalite pašalinti arba blokuoti švyturėlių, ar asmeninių nuorodų, nes jie sudaro puslapių ir el. laiškų turinio dalį, o ne talpina informaciją Jūsų įrenginyje. Bet, kadangi jie veikia kartu su slapukais, išjungiant slapukus taip pat užkirs kelią, bet kokiems švyturėliams sekti Jūsų veiklą mūsų Svetainėje. Švyturėliai vis tiek fiksuos anonimišką prisijungimą, tačiau Jūsų unikali informacija nebus kaupiama.

Kaip apie kitas svetaines jungiančias mūsų Svetainę?

Ši svetainė gali talpinti nuorodas į kitų bendrovių ar asmenų svetaines, kurioms nėra taikoma ši Politika. Mes nesame atsakingi už šių svetainių taikomą praktiką, nei už informaciją ar turinį jose. Mes nesame atsakingi ir neatsakome už jokį Jūsų asmens duomenų tvarkymą tose svetainėse. Prašome remtis atitinkamų trečiųjų šalių privatumo ir slapukų politika dėl informacijos apie asmens duomenų tvarkymą ir apie jų naudojamus slapukus.

Kaip Jūs galite susipažinti ir ištaisyti savo Asmens duomenis?

Jei turite kokių nors klausimų, susijusių su aukščiau minėtų Jūsų Asmens duomenų tvarkymu, galite pateikti mums užklausą siunčiant el. laišką adresu info@myriadfinancing.lt ir mes atsakysime į Jūsų užklausą kaip galime greičiau. Jūs taip pat galite prašyti susipažinti ar sunaikinti, ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius asmens duomenis.

Mūsų Privatumo ir slapukų politikos keitimas

Esant poreikiui, laikas nuo laiko mes galime keisti šią Privatumo politiką be išankstinio pranešimo apie papildymus ar pakeitimus. Jūsų tęstinis naudojimasis Svetaine reikš Jūsų sutikimą su atnaujinta Politika.

Kokias saugumo priemones mes naudojame?

Mes esame susirūpinę dėl Jūsų informacijos konfidencialumo. Mes įgyvendiname įvairias technines ir organizacines saugumo priemones siekiant apsaugoti Jūsų informaciją. Atsiminkite, kad nors mes siekiame suteikti pagrįstą saugumą mūsų tvarkomai informacijai, jokios priemonės nėra visiškai saugios ir negali garantuoti apsaugą nuo visų galimų saugumo pažeidimų bet kuriuo metu.

Kaip Jūs galite susisiekti su mumis?

Jeigu turite klausimų, prašome susisiekti su mumis:

„Myriad Capital“, UAB FMĮ

Juridinio asmens kodas: 304039352

Adresas: LIEPYNO VERSLO NAMAI, Liepyno g. 25A, 08108 Vilnius

El. paštas: info@myriadcapital.lt